Elke zaterdagavond en zondag is er een samenkomst. Een plek waar we God en elkaar ontmoeten.

Welkom

 

SAMENKOMSTEN IN HET CORONA TIJDPERK

Hartelijk welkom bij CityLight Alkmaar. Vanwege corona is de informatie op deze site over onze samenkomsten tijdelijk niet van toepassing. Hieronder vindt u de meest actuele informatie over onze  samenkomsten. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten!

Vanaf 15 augustus hebben wij weer samenkomsten in CityLight: op zaterdagavond, zondagochtend en zondagmiddag. De zondagmiddagdiensten staan nog niet vast. Hou de informatie op deze website daarvoor goed in de gaten.

Per samenkomst kunnen ongeveer 100 mensen aanwezig zijn. Klik hier voor een overzicht van de samenkomsten tot eind oktober. Aanmelden voor de samenkomsten is verplicht en kan wekelijks vanaf maandag via www.meevieren.nl/citylightalkmaar. Zonder aanmelding vooraf, kunnen we u in de meeste gevallen helaas niet binnenlaten. Klik hier voor een toelichting op de aanmeldprocedure. Wilt u meer weten over wat er gebeurt bij aankomst in CityLight of over de ontmoetingsgroepen? Klik dan hier
We kijken ernaar uit jou te ontmoeten!

Adres

Helderseweg 32, 1817 BA, Alkmaar

kaart

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein.

Openbaar Vervoer

Ons gebouw is vlakbij station Alkmaar centraal

OV planner

Informatie Samenkomst

praktische informatie over onze samenkomst

Vertalen

Voor vertaling van de dienst in het Engels en enkele andere talen kun je een headset afhalen bij de geluidstafel achter in de zaal.  

Kinderprogramma

Voor peuters (vanaf 2,5 jaar) en voor kinderen vanaf groep 1 t/m groep 8 is er elke zondag een speciaal Kings Kids programma. De kinderen gaan vanaf 10.15 uur naar hun eigen samenkomst boven in het gebouw. Zie voor meer informatie KingsKids

Babies & Dreumessen

Voor babies en dreumessen (tot 2,5 jaar) is er opvang aanwezig. De kinderen kunnen voordat de samenkomst begint gebracht worden in de lokalen beneden. 

Koffie na de dienst

Na de dienst is er een kopje koffie/ thee en limonade voor de kinderen. Wanneer je nieuw bent, willen wij je graag leren kennen. Kom dan na de dienst naar de welkomstcorner links achterin de foyer.

Gebed

Als er een nood in jouw leven is, zijn er mensen van ons gebedsteam die graag samen met jou willen bidden. Aan het eind van de dienst staan zij vooraan bij het podium en kun je naar hen toe lopen. 

Avondmaal

Elke eerste zondag van de maand vieren we het avondmaal. We gedenken dan samen dat Jezus voor onze zonden is gestorven en dat wij vrij mogen zijn in Hem.