Roel en Erna Goede

Wij zijn Roel en Erna Goede en komen nu 25 jaar in CityLight. Inmiddels hebben wij kinderen, kleinkinderen en drie van onze ouders leven nog, wat een voorrecht! We lopen dus al heel wat jaren mee in CityLight en willen ons inzetten om samen met anderen de gemeente te zien groeien en bloeien in diepere verbondenheid met de Heer en met elkaar.

Gesprekken met mensen vinden we heel fijn, jonge mensen, ouders met gezinnen, ouderen,  en ons hart gaat ook uit naar mensen die extra ondersteuning nodig hebben. We bidden graag met mensen, ontvangen ze graag in ons huis en nemen ze ook af en toe mee naar ons huis in Duitsland.
Roel spreekt graag en duikt graag diep in het Woord, ook trekt hij dingen die vastlopen graag weer los. Erna maakt graag mensen blij, door te vertellen over de grote dingen die God zelf deed en doet in haar leven, door aandacht, gebed, en door mensen te bemoedigen.  Gastvrijheid staat ook hoog op ons lijstje. We voelen ons dicht betrokken bij huwelijken en dienen mee in huwelijksweekenden van Triple Cord. Ook houden we van simpelheid en lekker lachen.