Wij zijn Johan Hubers en Debby van der Velden, op de Pinkster Bijbelschool hebben we elkaar ontmoet, zijn 28 jaar getrouwd en hebben 3 jongens van 27, 23 en 18 jaar oud. We zijn beiden zelfstandig ondernemer; Debby als uitvaartverzorgster en Johan in de database marketing.

Samen komen we nu ruim 30 jaar in de gemeente en hebben op verschillende vlakken mogen dienen: o.a in het tiener- en jeugdwerk, als backing vocal, zendingswerk, senioren, het kringenwerk en samen hebben we ruim 20 jaar een huiskring.

Daarnaast zit Johan in het bestuur van Stichting Pinkster Bijbelschool Brazilië als voorzitter.
Deze stichting van de familie Flach/de Cock, ondersteunt zendelingen en beheert een Bijbelschool in Braz Cubas (Sao Paulo).

We vinden het fijn en ervaren het als een zegen om te dienen, trouw en betrokken te zijn bij onze kerk. Debby is vooral mensgericht en houdt van de verbinding, mensen bij elkaar te brengen en te bemoedigen, maar ook iets tot stand brengen en te organiseren past bij haar. Johan mag graag, naast sport en pianospelen, nadenken over visie, beleid en de invulling, zonder de mens uit het oog te verliezen. Uiteindelijk dienen we in alles God en onze naasten.

Samen vinden we het fijn om mensen bij ons thuis uit te nodigen, om voor ze te koken en met elkaar te eten. We genieten ervan om goede gesprekken aan te gaan, zodat je elkaar echt leert kennen en van hart tot hart over allerlei onderwerpen met elkaar kunt praten.

We hechten veel waarde aan familie en vriendschap en zijn hierin trouw.