Jethro en Lisette Nieuwenhuis

Financiën

Wij zijn Jethro en Lisette Nieuwenhuis. We dienen het team met onze gaven en talenten. Jethro heeft als aandachtspunt Financiën en Lisette houd zich bezig met diverse taken binnen het kinderwerk van CityLight.

Ik ben Lisette, 36 jaar oud, getrouwd met Jethro en mama van Julia (10) Noa (8) Boaz (5) en Mats (bijna 1) naast deze gezellige drukte werk ik als Casemanager in een Sociaal Wijk Team in Zaanstad. Het is mijn verlangen om in het leidersteam van Citylight te kijken hoe we de ideeën en talenten van alle gemeenteleden kunnen ondersteunen om te zorgen dat iedereen zich thuis kan voelen, dat we samen werken aan Zijn koninkrijk, dat we leren van elkaar en elkaar kunnen opbouwen.
Ik vind het heel belangrijk dat we elkaar kunnen motiveren en inspireren om Gods licht te laten zien op de plek waar je woont, werkt en mensen ontmoet. Gastvrijheid is hierbij wat mij betreft heel belangrijk, niet alleen in het kerkgebouw maar juist ook in onze eigen huizen. Gastvrijheid is geen programma, maar “open staan voor”. Ik ben enthousiast, hou van creativiteit; in denken én doen.

Ik ben Jethro, 37 jaar oud. Ieder mens, wij allemaal, zijn een afspiegeling van God. Naar Zijn beeld. God heeft ons allemaal unieke persoonlijkheden, karakters en talenten gegeven. Mijn verlangen is om van daaruit te kijken wat God met Zijn gemeente voor ogen heeft. En hoe we vanuit al die stukjes, ideeën en invalshoeken daar met elkaar invulling en sturing aan kunnen geven, om zo met elkaar de geweldige boodschap van Zijn genade en liefde voor iedereen in Alkmaar, de regio en de wereld te verkondigen. In woord en in daad!