Mijn naam is Ed Veldhuijzen van Zanten. Samen met Petra komen wij sinds 2007 in CityLight. We hebben 3 jongens, Nathan van 15 jaar, Joas van bijna 14 en Aron van 12 jaar. Een gezellig gezin met soms drukke maar fantastische jongens. Als gezin willen we Jezus dienen.

Ik ben in een gelovig gezin opgegroeid; eerst kerkelijk maar in mijn kinderjaren kwamen mijn ouders tot levend geloof. Op mijn 16e heb ik een persoonlijke keuze gemaakt en mijn leven aan Jezus gegeven. Op mijn negentiende heb ik mijn laten dopen. Na mijn studie heb ik bijna 5 jaar in Brazilië gewoond en gewerkt. Dat heeft mij zeker gevormd en mede daardoor heb ik een zwak voor zendingswerk.

Samen met Petra zijn we alweer 12 jaar betrokken bij het werk van Jeroen en Marieke Baks in Roemenië in hun thuisfront. En vanaf 2010 ben ik als voorzitter betrokken in het bestuur van kinderhuis Brazilië – Lar da Infância. In beiden ervaren we het belang van gebed.

In de periode van 2010 tot 2016 hebben we maandelijks de zendingsgebedsavond aan huis georganiseerd, totdat deze opging in de maandagavond bidstond. Dus niet echt op de voorgrond tredende taken, maar meer organisatorisch.

Tot slot ben ik nog betrokken geweest bij de opstart en eerste seizoen van de 318 discipelschapstraining in 2016-2017: een geweldig mooie training die ik iedereen aanraad!

Helaas kon ik daar niet altijd aanwezig zijn. Dat speelt vaker een rol: omdat ik voor mijn werk zo’n 70 dagen per jaar reis, heb ik wat tijd betreft minder mogelijkheden.

Ik ervaar Gods nabijheid en leiding in mijn leven en wil dagelijks met Hem leven. Ik ben blij met onze mooie gemeente waarin we samen mogen groeien in geloof en Jezus mogen uitdragen naar de mensen om ons heen. Daar wil ik mij graag voor inzetten.