Senioren

Senioren

65-plussers

De 65-plussers van onze gemeente komen regelmatig bij elkaar. Een warme plek van ontmoeting, waar we ons leven met elkaar delen en leuke activiteiten doen. 

De senioren zijn een belangrijke en waardevolle groep in onze gemeente. Zij hebben alle seizoenen van het leven al doorlopen en velen van hen kijken terug en hebben Gods leiding en nabijheid ervaren in de verschillende levensfasen en omstandigheden. De 65-plussers zoeken naar verbondenheid met elkaar door elkaar te ontmoeten tijdens de verschillende samenkomsten op de dinsdagen. Twee keer in de maand wordt op dinsdagochtend een speciale samenkomst voor senioren georganiseerd in lokaal 2 van CityLight van 10.00 uur tot 12.00 uur. Iedereen kan aanschuiven voor een gezellige activiteit of praatje.

Eens in de zoveel tijd wordt er een filmavond georganiseerd. En we zullen ook zo nu en dan seniorenmaaltijden gaan organiseren op de dinsdagen, waarin we voor hen koken.

Aan het einde van het jaar is er altijd een senioren lunch en met kerst organiseert het team een speciale kerstviering. Ook een gezellige plek van ontmoeting waarin met name senioren van buiten onze gemeente uitgenodigd worden door onze eigen senioren.