Jeugd

Jeugd

Elevate

12-25 jaar

Speciaal voor jou is er een actief en leerzaam jeugdprogramma. Sport, spel, jeugdweekenden en inspirerende avonden met leeftijdsgenoten.

Ben jij op zoek naar wie God is en hoe betrokken Hij is bij jouw leven? Met leeftijdsgenoten ga je op zoek naar wie God is, wie de Heilige Geest is en welke plek Hij in jouw leven wil hebben? We willen jou aanmoedigen, inspireren en helpen bij de ontdekkingstocht naar jouw eigen identiteit. Jou daarin bekrachtigen, zodat jij een sterke Geloofsheld zult worden in Gods koninkrijk. Juist in deze levensfase is het soms zo moeilijk om tegen de stroom in te zwemmen. Maar hoe gaaf is het als je Gods weg bewandeld en juist daarmee een inspiratie bent voor jouw leeftijdsgenoten. Dit is wat wij onze jeugd willen meegeven. Daarnaast staan we er elke keer weer versteld van hoeveel leuke ideeën er komen vanuit onze jeugdgroep! En die willen wij stimuleren.

Jeugdavonden | elke 2 weken
Eens per twee weken komt onze jeugd in kleinere groepen samen in een knusse huiskamersetting. Dit is op vrijdagavond van 20.00-22.00 uur. Op deze avonden kun je andere jeugd leren kennen en zullen we met elkaar bidden en ontdekken wie Jezus is. We organiseren ook film-/ spelavonden en gaan zo nu en dan naar een christelijk evenement.