Kom tot bloei!

Dien in een team

Onze dienteams

Kom bij een dienteam!

Wat is jouw expertise en wat zijn jouw gaven en talenten? Wij zijn er benieuwd naar! Het zou zo mooi zijn als je ze kunt inzetten binnen de gemeente en daarmee de plek kunt innemen die voor jouw bestemd is. Door te dienen wordt je enthousiast en zal je ook groeien in geloof. We kunnen jouw inzicht en ideeën gebruiken! Met als doel dat Gods koninkrijk zichtbaar wordt in Alkmaar en omgeving. Want dat is onze droom!
Via onderstaande button, ga je naar Churchbook (ons ‘intranet’) waar je alle dienteams vindt, inclusief contactpersoon en mogelijkheid om je aan te melden. Mocht je nog geen inlogcode hebben, neem dan contact op met ons kantoor!

Ben je nieuw en wil je dienen?

Ben je nieuw in de gemeente, dan ontmoeten we jouw graag! We hebben een mooi programma met onze ‘house warming avonden’. Dit is een introductie van vier avonden, waarin we je graag meer vertellen over onze visie en waarden. Daarnaast willen we jou graag beter leren kennen, zodat we je kunnen helpen om jouw plek binnen onze gemeente in te nemen. We zouden het fijn vinden als je jouw gaven en talenten ook kunt inzetten binnen één van onze dienteams!
Zodra er nieuwe house warming avonden gepland zijn, kun je deze vinden via onderstaande button!