Connect

in @home groups

De @home groups komen eens per twee weken samen in een kleine huiskamersetting. In jouw @home group deel je je leven met een kleine groep mensen om je heen. Betrokkenheid en verbondenheid met elkaar staan centraal.

Connect in @home groups

De @home group is een plek van ontmoeting. Een plek waar je jou leven kunt delen met een aantal mensen om je heen. We inspireren elkaar door samen na te denken over een bepaald onderwerp of bijbelgedeelte. En we ondersteunen en bidden voor elkaar in mooie en moeilijke omstandigheden. We delen getuigenissen om elkaar om te bouwen in geloof. En inspireren elkaar in het uitdelen van Gods liefde aan de mensen om ons heen.

Ben je nieuw en wil je mensen leren kennen?

Ben je nieuw in de gemeente? De house warming avonden zorgen ervoor dat nieuwe mensen snel en gemakkelijk hun weg vinden binnen de gemeente. Een paar keer per jaar worden deze avonden gegeven. Er wordt o.a. gesproken over hoe onze gemeente in elkaar zit, wat we geloven en waar je kunt dienen. Ook de @home groups zullen besproken worden. Kijk wanneer de eerstvolgende avonden gegeven worden en meld je aan!

@ home group Location based

Stompetoren

Heerhugowaard

Alkmaar Noord

Alkmaar stad

 

@ home group stage of life

jonge gezinnen

jong volwassenen

55+

 

@ home group Special Interest

Israël

aanbidding