Belangrijke documenten

Home / Belangrijke documenten

AVG, jaarverslag en ANBI informatie

CityLight Alkmaar is geregistreerd als Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI) bij de Belastingdienst. Dit betekend dat giften fiscaal aftrekbaar zijn. Onze gemeente is afhankelijk van giften. We gebruiken deze giften bijvoorbeeld voor het organiseren van activiteiten, het aanbieden van cursussen en het ondersteunen van zendelingen. Wil je het werk van CityLight Alkmaar ondersteunen d.m.v. een periodieke of eenmalige gift, klik dan op de donatie button rechts bovenaan de website.
Privacybeleid

Hieronder vind je ons privacybeleid.
AVG privacybeleid

 

 

CityLight Alkmaar

CityLight Alkmaar is lid van de verenigde pinkster- en evangeliegemeenten (VPE). Hieronder vind je de ANBI gegevens en de staat van baten, lasten en begroting van CityLight Alkmaar.

ANBI
Staat van baten en lasten 2020/2021

Corona maatregelen

Met de verdere versoepeling van de corona-lockdown is het vanaf 1 juni weer mogelijk kleinere bijeenkomsten te houden in ons gebouw. Bijvoorbeeld vergaderingen van kernteams, een jeugd- of kringavond.
Je kunt een zaal reserveren via het kantoor, info@citylightalkmaar.nl, minimaal 3 werkdagen van tevoren. Voorwaarde voor het houden van een bijeenkomst is strikte naleving van het protocol waarvan de
actuele versie steeds hieronder te vinden is (deze staat ook op Churchbook).

Gebruiksplan CityLight