Kom tot bloei!

Dien in een team

Onze dienteams

Kom bij een dienteam!

Wat is jouw expertise en wat zijn jouw gaven en talenten? Wij zijn er benieuwd naar! Het zou zo mooi zijn als je ze kunt inzetten binnen de gemeente en daarmee de plek kunt innemen die voor jouw bestemd is. Door te dienen wordt je enthousiast en zal je ook groeien in geloof. We kunnen jouw inzicht en ideeën gebruiken! Met als doel dat Gods koninkrijk zichtbaar wordt in Alkmaar en omgeving. Want dat is onze droom!

Ben je nieuw en wil je dienen?

Ben je nieuw in de gemeente, dan ontmoeten we jouw graag! We hebben een mooi programma met onze ‘house warming avonden’. Dit is een introductie van vier avonden, waarin we je graag meer vertellen over onze visie en waarden. Daarnaast willen we jou graag beter leren kennen, zodat we je kunnen helpen om jouw plek binnen onze gemeente in te nemen. We zouden het fijn vinden als je jouw gaven en talenten ook kunt inzetten binnen één van onze dienteams!

Check hieronder alle dienteams

 • Welkom
  Het team welkom zorgt ervoor dat nieuwe mensen gezien worden en gemakkelijk hun weg vinden binnen onze gemeente. Zij helpen hen met het vinden van hun plek binnen de gemeente.
  Teamleider: Hans Bout
 • Empower
  Het team empower is verantwoordelijk voor alles rondom training en toerusting. Ligt jouw talent op het gebied van onderwijs geven of het ontwikkelen en neerzetten daarvan, dan is dit jouw dienteam.
  Teamleider: Hans van ’t Zand
 • Impact
  Het team impact is verantwoordelijk voor alles rondom vluchtelingenwerk, diaconie en evangelisatie. Heb jij oog voor de mensen om je heen en wil jij graag mensen helpen in nood.
  Teamleider: Jenny Bout
 • Communicatie en Media
  Het team communicatie dient de teams van Citylight door het bedenken van communicatie-uitingen en beleving rondom diverse activiteiten. Heb jij talent op het gebied van vormgeving, media of decoratie?
  Teamleider: Tabitha Prins
 • Connect in @home groups
  Binnen het team connect in @home groups kun je de gemeente dienen door bijvoorbeeld het leiden van een eigen @home group.
  Teamleider: Mark Balder
 • Connect in life groups
  Binnen het team connect in life groups kun je helpen bij de samenkomsten en activiteiten van een life group. Denk bijvoorbeeld aan het dienen bij de KingsKids, Elevate (jeugd), de Senioren, de Farsi groep en de Arabische groep.
  Teamleider: Joop Koens
 • Facilitair
  Hou jij ervan om je handen uit de mouwen te steken? Kom ons dan helpen in de keuken, de bibliotheek, de boekentafel of bij allerlei klusjes in en om het gebouw.
  Facilitair manager: Rianne van der Ven
 • Samenkomst
  Onze samenkomst draait door mensen die hun talenten inzetten op het gebied van techniek, aanbidding en vertaling. Kun jij ons team versterken?
  Teamleider: Pieter-Jan van der Wolf
 • Care
  Bij het team care moet je denken het dienen van mensen in nood op het gebied van Pastoraat, Gebed en bevrijding.
  Teamleider: Ria Koedijk