Elke zondagochtend om 10.00 uur is er een samenkomst. Een plek waar we God en elkaar ontmoeten.

Welkom

Lokatie & Route

We kijken ernaar uit jou te ontmoeten!

Adres

Helderseweg 32, 1817 BA, Alkmaar

kaart

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein.

Openbaar Vervoer

Ons gebouw is vlakbij station Alkmaar centraal

OV planner

Informatie Samenkomst

praktische informatie over onze samenkomst

Vertalen

Voor vertaling van de dienst in het Engels en enkele andere talen kun je een headset afhalen bij de geluidstafel achter in de zaal.  

Kinderprogramma

Voor peuters (vanaf 2,5 jaar) en voor kinderen vanaf groep 1 t/m groep 8 is er elke zondag een speciaal Kings Kids programma. De kinderen gaan vanaf 10.15 uur naar hun eigen samenkomst boven in het gebouw. Zie voor meer informatie KingsKids

Babies & Dreumessen

Voor babies en dreumessen (tot 2,5 jaar) is er opvang aanwezig. De kinderen kunnen voordat de samenkomst begint gebracht worden in de lokalen beneden. 

Koffie na de dienst

Na de dienst is er een kopje koffie/ thee en limonade voor de kinderen. Wanneer je nieuw bent, willen wij je graag leren kennen. Kom dan na de dienst naar de welkomstcorner links achterin de foyer.

Gebed

Als er een nood in jouw leven is, zijn er mensen van ons gebedsteam die graag samen met jou willen bidden. Aan het eind van de dienst staan zij vooraan bij het podium en kun je naar hen toe lopen. 

Avondmaal

Elke eerste zondag van de maand vieren we het avondmaal. We gedenken dan samen dat Jezus voor onze zonden is gestorven en dat wij vrij mogen zijn in Hem.