Jeugd

Jeugd

Elevate

12-25 jaar

Speciaal voor jou is er een actief en leerzaam jeugdprogramma. Sport, spel, jeugdweekenden en inspirerende avonden met leeftijdsgenoten.

Ben jij op zoek naar wie God is en hoe betrokken Hij is bij jouw leven? Met leeftijdsgenoten ga je op zoek naar wie God is, wie de Heilige Geest is en welke plek Hij in jouw leven wil hebben? We willen jou aanmoedigen, inspireren en helpen bij de ontdekkingstocht naar jouw eigen identiteit. Jou daarin bekrachtigen, zodat jij een sterke Geloofsheld zult worden in Gods koninkrijk. Juist in deze levensfase is het soms zo moeilijk om tegen de stroom in te zwemmen. Maar hoe gaaf is het als je Gods weg bewandeld en juist daarmee een inspiratie bent voor jouw leeftijdsgenoten. Dit is wat wij onze jeugd willen meegeven. Daarnaast staan we er elke keer weer versteld van hoeveel leuke ideeën er komen vanuit onze jeugdgroep! En die willen wij stimuleren. Neem bijvoorbeeld onze speciale jeugdruimte die geheel door de jeugd in een korte tijd is omgetoverd tot een waar LightHouse! Een lichte en gezellige plek waar we eens in de twee maanden een avond organiseren voor alle tieners en jeugd uit Noord Holland. Tijdens deze Inspire-avond nodigen we een spreker uit die kan spreken over een boeiend onderwerp.

Jeugdavonden | elke 2 weken
Eens per twee weken komt onze jeugd in kleinere groepen samen in een knusse huiskamersetting. Dit is op vrijdagavond van 20.00-22.00 uur. Op deze avonden kun je andere jeugd leren kennen en zullen we met elkaar bidden en ontdekken wie Jezus is. We organiseren ook film-/ spelavonden en gaan zo nu en dan naar een christelijk evenement.

Inspire avonden | elke 6 weken
De jeugdavonden die wij organiseren hebben als doel jongeren te Inspireren, motiveren en activeren! De Inspire-avonden zijn jongerendiensten die door, voor en met jongeren worden georganiseerd! De avonden hebben een open karakter en zijn toegankelijk voor iedereen! Er zijn avonden waarin we samen leuke spellen spelen, we een Christelijk event bezoeken of een spreker uitnodigen.

De sprekers die komen hebben getuigenissen over dingen die veel tieners en jeugd bezighouden, zoals occultisme, criminaliteit en nog vele andere onderwerpen! Ook gaan we elk jaar op kamp en verbinden we een thema aan deze weekenden waarin we God op een diepere manier willen leren kennen , en natuurlijk hebben we genoeg sport en spel en andere activiteiten. De avonden van Inspire worden gehouden in de jeugdruimte van Citylight Alkmaar: The Lighthouse.