Daniel Ivantchik

Daniel Ivantchik

Beste broeders en zusters,

Allereerst, heel erg bedankt voor al jullie steun. Het heeft me heel erg geholpen en jullie zijn de reden dat ik hier een jaar heb kunnen zijn en heb kunnen genieten van nog meer onderwijs en ervaringen met God.

Vanaf 26 april  ga ik op een mission trip naar Maleisië voor twee weken.

  1. De eerste week van donderdag 28-3-2019 t/m woensdag 3-4-2019werken we in teamverband (8 teams van BSSM 2e jaars studenten) in de zuidelijke stad Johur Bahru. Hier een greep uit de vele activiteiten:

– Een dag  “youth” conferentie en Nacht Club ministry.

– We bezoeken sociale woningen, ziekenhuizen, HIV opvanghuizen.

– Teams worden betrokken bij kinderwerk en straatevangelisatie.

– Vrijdag 29-3 hebben alle teams met de plaatselijke bevolking en kerkleden de hele dag een “Heaven come” conferentie.

– Na de zondag diensten is er een “worship” workshop.

  1. De tweede week 4-4-2019 t/m 8-4-2019  Aankomst en bedieningen volgens programma in Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië.

Ik vraag jullie gebed voor onze teams:

Veiligheid voor het team binnen en buiten Maleisië, voor alle soorten transporten, perfecte gezondheid voor alle studenten, bovennatuurlijke rust en kracht en ten slotte een vermeerdering van tekenen en genezing.

Mijn persoonlijke gebedspunten:

In Maleisië zal ik ook gaan preken. Ik vraag jullie gebed hiervoor, dat de Heilige Geest krachtig door mij heen zal werken. Ik kijk uit naar de mensen die hun leven aan Jezus zullen geven, dat hun harten geraakt zullen worden. Ik ben afhankelijk van de kracht van de Heilige Geest, die door mij heen zal werken.

Ik wil graag een ‘presence-driven’ (aanwezigheid gedreven) leven leiden met God. En wil graag dat iedereen de liefde van God door mij heen mag ervaren.

Voor de laatste 6 weken dat ik hier in Amerika verblijf heb ik, ondanks mijn vaste giften, nog $450,-nodig voor de huur. God zal voorzien.

Op 22 mei zal ik weer terugkeren naar Nederland en hoop ik jullie weer te zien. Bedankt voor al jullie support in gebed en financiën.

Gods zegen!

Groet, Daniël