Connect

in @home groups

De @home groups komen eens per twee weken samen in een kleine huiskamersetting. In jouw @home group deel je je leven met een kleine groep mensen om je heen. Betrokkenheid en verbondenheid met elkaar staan centraal.

Connect in @home groups

De @home group is een plek van ontmoeting. Een plek waar je jou leven kunt delen met een aantal mensen om je heen. We inspireren elkaar door samen na te denken over een bepaald onderwerp of bijbelgedeelte. En we ondersteunen en bidden voor elkaar in mooie en moeilijke omstandigheden. We delen getuigenissen om elkaar om te bouwen in geloof. En inspireren elkaar in het uitdelen van Gods liefde aan de mensen om ons heen. Binnen de @home groups stimuleren we elkaar in het onderhouden van onze relatie met God en in het wandelen in je roeping. Ook steken we met elkaar de handen uit de mouwen door een helpende hand te bieden bij diverse activiteiten binnen de gemeente.

Ben je nieuw en wil je mensen leren kennen?

Ben je nieuw in de gemeente? De @home groups zorgen ervoor dat nieuwe mensen snel en gemakkelijk hun weg vinden binnen de gemeente. Je kunt je aansluiten bij een @home group die het beste bij jou past. Kies voor een @home group in jouw wijk of woonplaats. Of kies een @home group met mensen die dezelfde interesses delen als jij of met mensen die zich in dezelfde leeftijdsfase bevinden als jij! Binnen ons ‘House Warming programma’ zullen ook onze @home groups besproken worden. Maar hier alvast een kort overzicht om je een idee te geven.

@ home group Location based

Stompetoren

Heerhugowaard

Alkmaar Noord

Alkmaar stad

 

@ home group stage of life

jonge gezinnen

jong volwassenen

55+

 

@ home group Special Interest

Israël

aanbidding